Nimeni nu știe.

Vrei să înveți cum să faci bani reali rapid online cu o pagină web?

  • Am zis
  • Face bani
  • Ce ne face

În esență, scopul lor este să vadă ce face consumatorul mediu.

Bitcoin, o schemă piramidală?

Unele companii legitime au scos căciula, dar multe de duzină au murit și nu se știe dacă vor fi cinci, zece sau cincizeci de cripto-monede care vor ieși din joc. Trendul din ultimii ani la nivel global, de orientare spre finanțări verzi, ajunge astfel treptat și în România. Buna Cristina, ma poti ajuta cu site-ul prin care ai cumparat ripple?

Ce sunt criptomonedele?

ICO Initial Coin Offerering Sunt modele de afaceri, in care cei care lanseaza o criptomoneda, fac o prelansare cu un pret special, pentru a aduna bani pentru a-si finanta mai departe proiectul. Dacă doriţi să investiţi o sumă minimă, puteţi face acest lucru cât mai curând posibil, atâta timp cât de euro sunt suficienţi. Există, însă, și păreri pro. Si DA, e cam obligatoriu sa trecem prin el si la intrare si la iesire din cripto.

17 Comments

Tot mai mulți oameni din jurul meu se raportează la bănci într-un mod diferit față de anii anteriori, discursul agresiv temperându-se vizibil. Potrivit surselor citate, este posibil ca organizația Soros să facă investiții și în alte criptomonede de pe piață.

Interesul organizației lui Soros datează de mai multă vreme

Și, într-o lume în care încălzirea globală e un risc și se caută surse alternative de energie, blockchain pare că are nevoie de un miracol pentru a fi folosită la scară largă. BANII intră direct pe card. Ministrul de finanțe a făcut marele anunț. Și poate face acest lucru utilizând o rețea descentralizată care face ca tranzacțiile să fie aproape imposibil de urmărit.