Nu știa nimeni de Safemoon la începutul lunii martie, dar, după ce a crescut deodată după 23 martie, toată lumea a început s-o observe. Mircea Popescu se lăuda cu un milion de monede bitcoin.

Robert Kiyosaki: Bitcoin va ajunge să coste 1,2 milioane de dolari

Ea e soția lui Celentano din Las Fierbinți. Lucian Bode, mandat dezastruos la MAI!

Românul milionar în Bitcoin, găsit decedat?

Ce a pățit un șofer din Vrancea care a vrut să mituiască un polițist. Primăria vrea să amendeze cu 2. Poate cineva sa intermedieze 6 milioane de bitcoin? susţinea că este singurul om care a deţinut vreodată un milion de bitcoin.

Cine este Mircea Popescu, milionarul în Bitcoini

Cum sunt furați turiștii. Mai ales că, între timp, moda criptomonedelor a prins în rândul mai multor investitori mari, mai ales cei de pe Wall Street.

În aprilie a spus că dolarul ar fi pe moarte: Este momentul să investiți în criptomonede

Emoții pentru moștenitorii miliardarului Mircea Popescu. Bihoreanul la medic.

Linkuri accesibilitate

Dennis, un IT-ist de 27 de ani din Elveția, a investit opt sute de franci elvețieni în Safemoon, după ce a citit despre monedă pe CryptoMoonShots. Utilizatori de pe tot Globul își puneau la bătaie calculatoarele pentru a obține moneda virtuală. Situația este critică. Un test de sânge poate depista peste 50 de tipuri de cancer.

Miliardarul român în Bitcoin, Mircea Popescu, găsit mort în Costa Rica

Rusia și China au fost la un pas de războiul nuclear. Turism - Sfaturi pentru românii care merg în Grecia, Bulgaria și Turcia.

Cine este Mircea Popescu

Rafila, anunț pentru cei care refuză să se vaccineze! La fel ca pe WallStreetBets — care a contribuit la creșterea prețului acțiunilor Gamestop anul acesta — pe SSB, oamenii încearcă să facă bani împreună. Când le atrag atenția unor investitori precum Gabe, le poate crește valoarea de zece ori într-un timp scurt. Video Peste o mie de firme din 17 ţări, afectate de cel mai amplu atac cibernetic din istorie.

Ultima oră. Mircea Popescu e cunoscut drept unul dintre primii români investitori în Bitcoin. România, încotro?

După ce a mirosit oportunitatea, tânărul și-a cumpărat alte 15 dispozitive de minat din China. Averea miliardarului Mircea Popescu ar putea fi risipită dacă nu va fi găsit un testament lăsat de român. Horoscopul zilei de 5 iulie

Vestea proastă este că următorul accident va fi unul lung. Ce documente trebuie să aibă și ce este bine să evite. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă la alimentație.

Miliardarul român în Bitcoin, Mircea Popescu, găsit mort în Costa Rica Mircea Popescu singurul român care ar fi deținut un milion de Bitcoini s-a înecat. Mesajul soţiei tânărului mort în explozia de la Petromidia: "Trăiesc tragedia vieții mele; am rămas fără suflet". Cum s-a lăsat fotografiată artista…. Boala poate provoca chiar moartea. Inițial, a investit îndar și-a pierdut accesul la portofel și la criptomonede după ce a divorțat și n-a mai știut unde a pus parola.

Ei bine, Fischer nu doar că s-a înșelat, dar a și sărăcit atunci. Nici o sursă media. A tranzacționat doi bitcoini abia după ce moneda a depășit