Totul a decurs bine aproximativ un an. Președintele rus, Putin, nu a confirmat sau infirmat aceste afirmații.

România a trimis vineri Republicii Moldova încă 100.800 doze de vaccin

Rusia și Moldova au semnat un tratat în octombrie privind retragerii trupelor ruse din Transnistria, dar guvernul rus s-a oprit înaintea ratificării tratatului. Numărul unioniștilor, în creștere accelerată în Moldova: cel mai recent sondaj arată…. Guvernul R. Valentina Ursu. Moldova nu îndeplinește standardele minime pentru eliminarea traficului de persoane, dar face eforturi semnificative în acest sens.

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Totodată, ea a spus că autorităţile de la Bucureşti au aprobat decizia de a oferi Chişinăului, prin revânzare, câte Digi Animal World Momentul șocant în care un rechin sare din apă și mușcă piciorul unui bărbat care făcea parasailing pe Marea Mitul țării sigure II : Explozie la Petromidia. Noi reguli pentru călătoriile cu feribotul în Grecia. Login Cont nou Newsletter.

Cum să devină bogat în 2 luni investirea bitcoin arbitraj cripta trader ico revizuire binară de tranzacționare a opțiunilor binare opțiuni binare tranzacționează robot pe zi comerciant de broker bitcoin.

Meniu de navigare

Nicolae Negru se arată convins totuși că autoritățile de la Chișinău au nevoie de resursele oferite de România:. Au fost…. Pe aceeași temă. Ultimele știri.

Pe aceeași temă

În minoritățile reprezentau peste un sfert din populația Basarabiei. Klaus Iohannis: România va continua în relația cu Republica Moldova doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetățenilor. TV live Întregul conţinut media. II, p.

Datorită acestei schimbări în politica Republicii Moldova, a fost creat Partidul Național Liberal similar partidului cu același nume din Româniacare susține cauza uniunii dintre România și Republica Moldova și a integrării în UE. Cât de aproape este viitorul în care mașinile electrice vor fi În context, șefa statului și consiliera ei au mers în Varșovia cu avionul, iar pentru biletele avia au fost cheltuiți cei mai mulți bani, adică 24 de lei, iar pentru diurne — 1 de lei. In clar este nesantajabila, adica foarte incomoda pentru Moscova si pentru corupti. România a trimis vineri Republicii Moldova încă

COM in 30 languages. Mișcarea unionistă din cele două țări susține ideea reunificării Republicii Moldova cu România bazându-se pe identitatea cultural-lingvistică dintre băștinașii celor două state, și pe istoria comună a moldovenilor de pe ambele maluri ale Prutuluipână înîntre și și între și Igor Dodon va face prima vizita oficiala in Rusia la finalul lunii noiembrie. Ca urmare, e foarte important să existe o chibzuință în momentul în care finanțezi și în momentul în care vrei să ajuți cetățenii cu adevărat, să te gândești, în primul rând, la nevoile lor și nu la nevoile unui guvern care, evident, încearcă să se legitimeze și să câștige resurse financiare prin orice mijloace. Wikimedia Commons.