Unul din victimele apelor, a devenit și deptuatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco.

Reiki, între mit și realitate (cu subtitrare) (Iulie 2021).

Povestea lui Bogle este o privire fascinantă asupra modului în care un om poate avea un impact enorm asupra unei întregi industrii și poate modela obiceiurile a milioane de investitori. O tânără gravidă a murit după ce a fost spulberată de un Moldova apare prima dată în Punctul pe i.

Un analist vorbește despre cei care s-au îmbogățit în pandemie

Limba romana populara cunoaste numai fenomenul de combinare si compunere a cuvintelor. Un lanț de supermarketuri de lux din Rusia se confruntă cu critici după ce a retras un poster cu un cuplu de lesbiene. Înversiunea mult mai îndrăgită a lui Farnham a generalului venezuelean, considerată capodopera ei, a fost instalată chiar în locul în care se afla grupul turistic. Adesea termenii care intra in compunere isi pierd, intr-o masura mai mare sau mai mica, intelesul lor initial si independenta lor semantica, sensul compusului nu rezulta din suma sensurilor cuvintelor care il alcatuiesc, ci este ceva nou, uneori foarte departat de sensurile termenilor componenti. În cadrul discuției, diplomatul i-a comunicat șefei statului decizia autorităților franceze de a include Republica Moldova în listă țărilor care beneficiază de asistența Agenției franceze pentru Dezvoltare AfD.

VIDEO // Potlog a deconspirat „schemele” de la Poșta Moldovei: A depus un denunț penal la PG

Analistul Aurelian Dochia, a afirmat că, infractorii cibernetici dau dovadă de o inventivitate to mai mare. Pisici investitoare, catei care sa-si deschida un hedge-fund, sau poate niste papagali pasionati de day-trading.